Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2017 р.

Погоджувальна рада затвердила порядок денний 15-ї сесії міської ради 7 скликання


Фото № 1

Сьогодні, 16 січня, погоджувальна рада затвердила перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд п’ятнадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання, яка відбудеться 26 січня 2017 року.

На розгляд депутатів пропонується 20 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради. Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на початку засідання.

Владислав Атрошенко повідомив, що у разі остаточного  вирішення розподілу понад 120 земельних ділянок для дачного будівництва для бійців АТО та їх сімей, це питання буде додатково вноситися на розгляд міської ради.

Питання розподілу земельних ділянок розглядається сьогодні на засіданні Ради ветеранів АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді.

Міський голова закликав депутатів плідно опрацювати всі питання порядку денного на засіданнях постійних комісій, які проходитимуть впродовж цього тижня.

Пленарне засідання 15-ї сесії міської ради 7 скликання відбудеться 26 січня о 10-й годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).  З відповідним розпорядженням міського голови можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Нормативні документи" або за цим посиланням.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!