Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 грудня 2016 р.

Про нову «Програму підтримки малого та середнього підприємництва у місті Чернігові" розповіли на бізнес-форумі


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Сьогодні заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако прийняв участь у відкритті регіональному бізнес-форуму «Україна - країна підприємців», який відбувся в приміщенні облспоживспілки. Форум є частиною загальноукраїнського проекту комерційного банку «ПриватБанк»,  спрямованого на розвиток підприємництва в Україні.

Під час свого виступу Олександр Ломако говорив про те, що розвиток бізнесу Чернігову потрібен, адже це нові робочі місця та своєчасно сплачені податки, які підуть на розвиток міста. Міська влада постійно проводить зустрічі з підприємцями, на яких обговорюються нагальні питання та спільно знаходяться шляхи їх вирішення.

Днями, 30 листопада, на пленарному засіданні 13-ї сесії Чернігівської міської ради депутати затвердили «Програму підтримки малого та середнього підприємництва у місті Чернігові на 2017-2020 роки». Ця програма розроблена в тісній співпраці з підприємцями міста і передбачає заходи, які допомагатимуть у створенні нових підприємств та розвиткові вже існуючих.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!