Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 жовтня 2016 р.

У Чернігівській міській раді відбулась зустріч з помічником керівника штабу Сенатора Флойда Прозанські


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Сьогодні, 20 жовтня, в Чернігівській міській раді відбулася зустріч з представником системи регіонального державного управління США - Кевіном Муром, помічником керівника штабу сенатора штату Орегон Флойда Прозанські. Від системи місцевого самоврядування Чернігова у зустрічі взяли участь заступник міського голови Ольга Хоніч та представники структурних підрозділів міської ради.

Ольга Хоніч привітала американського гостя у нашому місті й ознайомила його з презентацією ресурсного потенціалу Чернігова, а також побажала гарних та приємних вражень від візиту.

Кевін Мур презентував місто Портленд (штат Орегон США), яке вважається одним із найзеленіших міст США. Він розповів про розташування міста, його соціально-економічні аспекти, а також про основні критерії розвитку туристичної галузі, культурно-масові та рекламні заходи, які проводяться для більшої популяризації цього американського міста серед туристів.

Учасники наради висловили сподівання, що сьогоднішня зустріч буде початком успішної та конструктивної співпраці між містами, зокрема, у сфері туристичної галузі.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!