Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 вересня 2016 р.

Депутати Чернігівської міської ради направили Звернення до Прем’єр-міністра України


Фото № 1

Депутати Чернігівської міської ради звернулись до Прем’єр-міністра України з проханням посприяти у вирішенні питань щодо забезпечення газопостачання для потреб бюджетної сфери. Рішення направити таке звернення вони прийняли вчора на засіданні сесії міської ради.

Підняті у зверненні питання потребують термінового вирішення у зв'язку з наближенням опалювального сезону. На сьогодні НАК «Нафтогаз України» не укладає угоду з ПАТ "Облтеплокомуненерго" на постачання природного газу для вироблення теплової енергії для потреб бюджетних установ через наявність боргів за минулі роки – 2012-2014 рр. 

Обгрунтовуючи необхідність прийняття цього рішення, міський голова сказав, що сьогодні ми змушені боротися з наслідками попередніх років. Росла ціна на газ, а тарифи затверджувались пізніше. Це вимагало додаткових обігових коштів. Ситуація у місті досить складна через різке підвищення цін на енергоносії. Під загрозою наразі опинились установи бюджетної сфери. 

-          Неправильно поставити під загрозу опалення бюджетних установ – лікарень, дитячих садочків, вимагаючи попередню оплату, - наголосив Владислав Атрошенко. - Прошу підтримати Звернення до Премєр-міністра з проханням посприяти у забезпеченні бесперебійного газопостачання підприємств комунальної теплоенергетики.

Депутати міської ради 38-ма голосами схвалили Звернення.

 

Текст Звернення


           Прес-служба Чернігівської міської ради


Читайте також:

Депутати затвердили Програму профілактики злочинності на території м. Чернігова на 2016 – 2017 роки

Депутати Чернігівської міської ради направили Звернення до Прем’єр-міністра України

Чернігівська міська рада прийняла Звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення зупинення реформи бюджетної децентралізації

Чернігів львівського сміття приймати не буде

Депутати міської ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!