Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 червня 2016 р.

WaterHill у Чернігові

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
          Сьогодні у Чернігові в районі Болдиної гори з самого ранку почала працювати 300-метрова водна гірка. В урочистому відкритті взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, депутати міської ради, журналісти, а також громадськість міста.
        "Після Харкова - це друге місто в Україні, яке приймає цей атракціон. Сподіваюся, що такий крок додасть нашому місту більше привабливості і зробить дозвілля дітей та дорослих більш цікавим. Бажаю всім приємно і весело провести цей день", - сказав міський голова Владислав Атрошенко. 
          Як вже повідомлялося, атракціон WaterHill у Чернігові працюватиме 2 дні. Гірка являє собою дві паралельні водні траси, по яких здійснюється затяжний, драйвовий спуск. Після відкриття першим з неї спустився начальник управління сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля.
           Для наймолодших діток працювала "невеличка" 15-ти метрова гірка.





           Захід організовано товариством з обмеженою відповідальністю «Вотерхіл» за підтримки Чернігівської міської ради з метою організації змістовного дозвілля мешканців та гостей міста, піднесення туристичного іміджу та приваблення туристів.
          Відповідні служби міста Чернігова вжили всі необхідні заходи для забезпечення безпеки, порядку та чистоти в місці проведення масового заходу.









Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!