Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 листопада 2015 р.

З нагоди 25-річчя заснування НОК України в Чернігові відбулись змагання з волейболу


Фото № 1

У Чернігові на базі загальноосвітньої школи № 19 відбувся відкритий турнір з міні-волейболу серед дівчат 5-6 класів (груп початкової підготовки).

Вже традиційно за підтримки міського центру «Спорт для всіх», кінотеатру 7D CINEMA та міської федерації волейболу проводяться змагання серед найменших волейболісток міста. У турнірі взяли участь п’ять команд, а це більше 60 юних волейболісток.

«Головною метою таких заходів є залучення дітей до систематичних занять спортом, популяризація олімпійського руху, пропаганда активного сімейного відпочинку, - сказав на відкритті заходу заступник директора міського центру «Спорт для всіх», відповідальний секретар міської федерації волейболу Андрій Філоненко. - Рівно за місяць вся спортивна громадськість нашої країни святкуватиме 25-ту річницю заснування НОК України. Вітаємо всіх прихильників здорового способу життя з наступаючою знаменною подією».

За підсумками змагань перемогла команда Ірини Ярмоленко ДЮСШ «Чернігів».

Всі учасниці турніру отримали квитки до кінотеатру 7D CINEMA, солодкі подарунки та сертифікати від організаторів і спонсорів заходу.

 

За інформацією з сайту ЧОО НОК України

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!