Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 листопада 2015 р.

Підсумки просвітницького заходу «Я – споживач і підприємець»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Минулого тижня в загальноосвітніх закладах міста Чернігова № 1, № 2 та № 3 відбувся просвітницький захід для учнів на тему: «Я – споживач і підприємець».

Для старшокласників проводились факультативні заняття, на яких розповідали про те, що треба знати, щоб бути грамотним і захищеним споживачем та як стати підприємцем у м. Чернігові.

За результатами анкетування 28,3 % учнів вже бачать себе у майбутньому підприємцями, 43,3 % розглядають таку діяльність для себе як варіант.

Тема з питань захисту прав споживачів була цікавою для 10%, щодо започаткування власної справи – 25,5%, а обидві ці теми винайшли для себе корисними  - 64,5%.

Крім того, учасники цих зустрічей зауважили, що ще хотіли б дізнатися про те, як запатентувати власний виріб, розвиток своєї справи в інших країнах, як реалізувати свою ідею за браком коштів, практичне застосування отриманих знань та ознайомлення з конкретними прикладами ведення бізнесу безпосередньо на підприємствах, штрихкодування товарів та умовні позначки на товарах.

Зазначене свідчить про високий позитивний результат, зацікавленість учнів та необхідність продовження роботи у цьому напрямку в майбутньому.

 

За повідомленням управління споживчого ринку та підприємництва міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!