Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 жовтня 2015 р.

Міськрада збільшила фінансування Програми одноразової матеріальної допомоги


Фото № 1

Чернігівська міська рада виділила 20 млн. грн. на Програму одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста. Відповідне рішення схвалено сьогодні під час чергової сесії міськради, що стала останньою у цьому скликанні.

 Депутати внесли зміни до Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Чернігова на 2014-2018 роки, збільшивши її фінансування на 2015 рік. Це питання викликало значну дискусію серед депутатів.

 Чернігівський міський голова Олександр Соколов наголосив, що кошти вкрай необхідні жителям міста, які з початком опалювального сезону повною мірою відчують тарифний тягар. "Ми послідовно йшли до того, щоб заробити ці гроші. Ми хоч якось повинні пом'якшити дію комунальних тарифів", - зазначив він. Також О. Соколов повідомив, що програма діятиме до кінця року. Кожен чернігівець, який опинився у складних матеріальних умовах, може отримати матеріальну допомогу від міської ради, надавши до відділу звернень громадян відповідний пакет документів. 

За підсумками сесії Чернігівський міський голова подякував депутатському корпусу за роботу. На його думку, діяльність міської ради 6 скликання була досить успішною, хоча іноді політичні питання вносили непорозуміння у сесійну залу. "Події в країні накладали відбиток на діяльність міськради. Але, дай Бог, щоб і наступні скликання мали такий склад. Якби децентралізація розпочалася раніше, і не вплив війни, вважаю, вдалося б зробити більше", – підсумував О.Соколов.

 

 

Ірина Синельник

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!