Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2015 р.

Арсеній Яценюк звернувся до Голів ЦВК, СБУ, МВС та Чернігівської ОДА щодо виборів на 205-му окрузі: "Це ще один тест на демократичність країни"


Фото № 1

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся із листом до Голови Центральної виборчої комісії України, Голови СБУ, Міністра внутрішніх справ, Голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

 «Україна має досвід проведення чесних і прозорих виборів, які відповідали високим стандартам ОБСЄ та Європейського Союзу. Вибори на 205-му окрузі - це ще один тест на демократичність країни», - підкреслюється в листі.

 Він висловив стурбованість тим, як відбувається виборчий процес на цьому окрузі.

 Глава Уряду вимагає, щоби ці вибори були проведені у відповідності з найвищими стандартами ОБСЄ, Євросоюзу  щодо чесності і прозорості. 

 Він вимагає від ЦВК та Чернігівської ОДА забезпечення неухильного дотримання вимог виборчого законодавства, реалізації загального, рівного і прямого виборчого права громадян України.

 Арсеній Яценюк вимагає від правоохоронних органів забезпечити порядок та дотримання законності як у день волевиявлення, так і під час встановлення результатів голосування.

 

 За інформацією департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!