Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2015 р.

У міськраді привітали працівників торгівлі

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Кращих працівників торгівлі Чернігова з професійним святом, що відзначатиметься 26 липня, привітав міський голова Олександр Соколов.

Він зазначив, що сфера торгівлі динамічно розвивається і займає важливе місце у соціально-економічному розвитку Чернігова. За І півріччя 2015 року роздрібний товарообіг міста Чернігова становив 4,2 млрд грн, що займає 43% в товарообігу області. У середньому на одного мешканця міста у січні-червні за місяць продавалося товарів на суму 2423 грн., що на 461 грн., більше, ніж у І півріччі минулого року.

О.Соколов вручив почесні грамоти та подяки. Зокрема, почесними грамотами Чернігівської міської ради цього року нагороджені підприємець Ірина Городна, керуюча кафе-магазином "Предслава" Раїса Губко, провідний товарознавець КП "Будинок книги" Тетяна Мозирьова, завідувачка магазину №12 регіонального відділення "Північ" ТОВ "Альянс маркет" Ірина Пилипенко, завідувачка магазину №14 ПАТ "Базис" Людмила Пироцька.

Також за багаторічну сумлінну працю та нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі вручено відзнаки керівників Деснянської і Новозаводської районних у місті рад.

Міський голова висловив подяку учасникам зустрічі за працю та прагнення підвищувати якість обслуговування жителів Чернігова.


Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!