Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 липня 2015 р.

В Чернігові прагнуть до цивілізованої торгівлі


Фото № 1

У Чернігові наразі триває підготовка до демонтажу тимчасових торгових рядів по вулиці Рокоссовського, біля «Площі Героїв Сталінграда» та Храму Всіх Святих Чернігівських.

Перший заступник міського голови Микола Миргородський зустрівся з торговцями «труби», як називають у народі це місце.

Підприємці викликали представника влади Чернігова, адже на них складають протоколи за стихійну торгівлю. Микола Миргородський пояснив, що  «труба» буде знесена за рішенням міської влади. Підприємці, які торгували тут, перейшли торгувати на впорядкований ринок на перехресті проспекту Миру та вулиці Бойової. Залишились лише дрібні торговці, які займаються виносною торгівлею з наметів.

М.Миргородський запропонував підприємцям кілька місць для торгівлі на їх вибір. Однак вони хочуть і далі торгувати на тротуарі. Шукається компромісне рішення.

«Цей комплекс буде знесений. Рішення про це уже ухвалене», - сказав він.

Нагадаємо, погоджувальна комісія з розміщення тимчасових об'єктів на об’єктах благоустрою у Чернігові 29 травня також ухвалила демонтувати «трубу».

«Комісія одноголосно ухвалила таке рішення: знести упродовж місяця ці торгові ряди за рахунок тих підприємців, які торгують, або за рахунок міського бюджету», - сказав тоді заступник Чернігівського міського голови Володимир Кривенко.

Він пояснив, якз'ясувалося, тимчасові торгові ряди працюють там незаконно впродовж 3-х років та додав, що цим створюється багато незручностей людям, які там проходять і проживають.

Комунальному підприємству "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" доручено провести підготовчі роботи до демонтажу торгових рядів.

 

За  інформацією КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!