Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 квітня 2015 р.

Шановні споживачі теплової енергії!


Фото № 1

Відповідно до вимог діючого законодавства Чернігівський національний технологічний університет інформує про намір здійснити коригування  тарифів на теплову енергію та послугу з централізованого постачання гарячої води для споживачів  котельні Чернігівського національного технологічного університету в наслідок суттєвого зростання таких складових витрат як: ціна на природний газ (для населення на 128,7%, для бюджетних та інших установ – на 47,6%), на електроенергію (на 12,5%), на холодне водопостачання (на 20,6%).

З травня 2015 року для бюджетних установ на інших споживачів котельні Чернігівського національного технологічного університету тариф на теплову енергію становитиме 2199,65 грн /Гкал, тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води – 105,22 грн/ м куб.

Податок на додану вартість у тарифах враховано.

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі за адресою: 14000, м.Чернігів, вул. Шевченка, 95.

 

Приватне підприємство «Спеціальна Енергетична Компанія» інформує про намір здійснити коригування тарифів на теплову енергію та послугу з централізованого постачання гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів.

Коригування тарифів на теплову енергію та послугу з централізованого постачання гарячої води виконані на основі економічно обґрунтованих планових витрат згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

Діючі тарифи на теплову енергію  та послугу з централізованого постачання гарячої води були встановлені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 грудня 2014 року № 359. Причинами зміни тарифів стало стрімке зростання тарифів на природний газ (на 77%), електроенергію (на 11%), оренду теплопункту (на 15%).

З урахуванням вищезазначених змін плануються наступні розміри тарифів для бюджетних установ та інших споживачів:

  • на теплову енергію – 2382,20 грн/Гкал;
  • на послугу з централізованого постачання гарячої води  – 113,03 грн/м куб.

Єдиний податок у тарифах враховано.

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі за адресою: 14021, м.Чернігів, вул. Любецька, 60-а.

 

За повідомленнями ЧНТУ та ПП «Спеціальна Енергетична Компанія»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!