Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 березня 2015 р.

17-18 квітня в Чернігові відкривається новий туристичний сезон


Фото № 1
Фото № 2

«Weekend» у Чернігові за півціни, конкурс «Міс туризм – Чернігів», виставка і містечко майстрів, театралізовані постановки з історичними персонажами та видовищні виступи спортсменів – лише частина заходів, які готуються до відкриття нового туристичного сезону, що заплановане на 17-18 квітня.

Про ці та інші питання йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – начальником фінансового управління міської ради Віктором Бистровим.

Він, зокрема, наголосив, що місто має орієнтуватися на туриста з кількаденним перебуванням, тож варто якнайкраще продемонструвати наші можливості й інфраструктуру.

Проект плану заходів відкриття туристичного сезону представив начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради Борис Атрощенко. Над сценарним планом історико-фольклорних постановок працює управління культури. Окремо йшлося про благоустрій міських територій та місць проведення заходів.

Родзинкою чергового сезону відпочинку для чернігівців і гостей міста стане облаштування барбекю-парку на території Кордівки.

Детальний план заходів буде опубліковано на офіційному веб-порталі міської ради.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!