Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 січня 2015 р.

Відомих чернігівських благодійників привітали з Днем Соборності


Фото № 1
Фото № 2

У День Соборності України в Чернігівській міській раді привітали людей, які прислужили своє життя благородній справі допомоги співвітчизникам.

Секретар міськради Владислав Кухар вручив Почесні грамоти міської ради та виконавчого комітету директору обласного Центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» Василю Пасічнику та голові Чернігівської християнської місії «Милосердя та духовне відродження» Петру Бевзу.

Він наголосив, що їхня робота і активна життєва позиція постійно  спрямовані на реальну і дієву допомогу тим, хто її найбільше потребує: дітям і дорослим із вадами здоров’я, соціально вразливим верствам населення, медзакладам і установам соціальної сфери. «Я хочу сердечно вам подякувати і привітати з Днем Соборності України. Своєю діяльністю ви наповнюєте це свято справжнім глибоким змістом», - сказав В. Кухар.

Директор Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Кузнецова-Молодчая також відзначила тривалу плідну співпрацю з Василем Пасічником і Петром Бевзом щодо соціальної підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, різнопланової допомоги у вирішенні проблем переселенців, учасників антитерористичної операції і їхніх родин, а також членам сімей загиблих.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!