Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 грудня 2014 р.

У Чернігові відбувся чемпіонат ДЮСШ "Чернігів" з художньої гімнастики "Зимова казка"


Фото № 1

20-21 грудня в приміщенні школи №19 відбувся Чемпіонат ДЮСШ «Чернігів» з художньої гімнастики «Зимова казка». Це були перші змагання для наймолодших вихованок спортивної школи, які займаються лише 3 місяці і змагались в контрольних нормативах. Для всіх інших гімнасток – це були заключні змагання в цьому році, на яких дівчатка показали всю свою майстерність та красу, яку здобули за рік, що минає. 

Найкращою гімнасткою за програмою майстрів спорту стала Спешилова Діана, яка зачарувала глядачів та суддів новою композицією з обручем.  Призерами в цій категорії стали: Мкртчян Мері та Прибитько Марія. За програмою кандидатів у майстри спорту перше місце зайняла Ревун Анастасія, призерами стали Акуленко Катерина та Сердюк Дар’я.

Серед гімнасток 2005-2004 років народження переможцями стали Ломашевська Дарина та Деревенська Діана, всі дівчата - вихованки старшого тренера Чернігівської області Бориско Юлії.

Серед юних дівчат чемпіонами стали Бондарева Альона (2006 р.н.), Брусильцева Поліна (2006 р.н.), Мукомела Ксенія (2007р.н.), Часник Софія (2008 р.), Глухова Маргарита (2009 р.н.) та Луценко Кіра (2010 р.н.). Наймолодша гімнастка чемпіонату, яка змагалась в нормативах -  Ніжинець Анна (2011 р.н.).

Змагання завершились показовими виступами майстрів спорту України: Степаненко Юлії та Анни Столиці. Свою майстерність продемонструвала  Петроченко Марина, вихованка ДЮСШ «Чернігів», яка нині тренується в збірній команді України. Відбувся також дебют танцю «Чарівники»  під керівництвом старшого тренера Бориско Юлії Петрівни.

Нині дівчата продовжують тренування, аби в наступному 2015 році гідно представити нашу область на Чемпіонаті України, який відбудеться вже в лютому.


За інформацією ДЮСШ «Чернігів»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!