Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 грудня 2014 р.

У Чернігові пройшов благодійний продовольчий ярмарок


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

20 грудня в Чернігові на Алеї Героїв прошов благодійний продовольчий ярмарок «Святий Миколай – воїнам АТО». Організаторами заходу виступили Чернігівська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Чернігівська міська рада та громадське формування «Самооборона Чернігівщини».

У відкритті заходу взяли участь в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман та перший заступник Чернігівського міського голови Микола Миргородський.

Гості ярмарку мали змогу придбати продукцію підприємств харчової промисловості, сільськогосподарських підприємств Чернігівщини та продукцію органічного землеробства за цінами виробника.

В рамках заходу також проведено збір благодійної допомоги для Чернігівських батальйонів та ряд військово-патріотичних акцій: городяни могли взяти участь у плетінні маскувальної сітки, написати листа або намалювати малюнок, який буде відправлений у зону АТО. Були представлені виставка-продаж робіт майстрів народної творчості «Містечко Майстрів» та виставка дитячих художніх робіт патріотичного спрямування учнів шкіл міста Чернігова.

 

За матеріалами офіційного сайту ОДА

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!