Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 грудня 2014 р.

Секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар узяв участь у засіданні Спілки секретарів місцевих рад


Фото № 1

У засіданні Спілки секретарів місцевих рад Асоціації міст України, що пройшло 17 грудня в Київській міській раді, взяли участь секретарі 30 міських рад із усіх регіонів України, в тому числі й із Чернігова.

Учасники засідання акцентували увагу, що саме місцева влада найгостріше відчуває весь тягар проблем, які наразі є в українському суспільстві. Проте вони стурбовані, що їхні очікування в питаннях децентралізації влади, децентралізації бюджету досі не підкріплені реальними кроками з боку вищих органів державної влади.

На думку секретаря Чернігівської міської ради Владислава Кухаря, такі заходи, безумовно, є дуже корисними, адже колеги готові ділитися досвідом, напрацюваннями, натомість, переймати успішні практики від інших українських міст.

«Я підтримую позицію, що тільки об’єднавшись – і в питаннях посилення громад, і в проведенні ключових реформ, – можна справді сподіватися на реальне поліпшення ситуації в державі загалом і в кожному місті, зокрема», - наголосив В. Кухар.

Спілка секретарів місцевих рад АМУ обговорила та ухвалила Звернення до керівництва держави, в якому висловила підтримку децентралізації влади та проголошеним реформам.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!