Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 листопада 2014 р.

У Чернігові готуються до новорічних свят


Фото № 1

У Чернігові розпочалась підготовка до відзначення свят Нового року та Різдва Христового.

27 листопада в Чернігівській міській раді відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення Новорічних та Різдвяних свят на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

Начальник управління культури міської ради Юрій Ткач ознайомив присутніх із орієнтовним планом святкових заходів. За його словами, цього року традиційно відбудеться міський фестиваль «Новорічний серпантин», в рамках якого буде проведено конкурс на кращу новорічну іграшку серед учнів шкіл міста «Вогні новорічної ялинки», благодійна мистецька акція до Дня Святого Миколая «Світ очима дітей» тощо. Більш детальна програма заходів буде анонсована на офіційному сайті Чернігівської міської ради пізніше.

С. Віхров звернув особливу увагу всіх відповідальних за організацію свята на достойне оформлення Красної площі міста, де традиційно буде встановлена Головна ялинка міста. А також доручив керівникам відповідних управлінь і відділів провести належну роботу, аби новорічні святкування у Чернігові були яскравими і незабутніми.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!