Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 листопада 2014 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради “Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2015 рік”


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради “Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2015 рік”, розроблений фінансовим управлінням Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2015 рік з метою врегулювання нормативно-правового простору, який відповідатиме потребам сучасної системи оподаткування доходів громадян, і передбачає створення умов для легалізації діяльності суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб у місті та стабілізації цін на послуги оренди нерухомості.

Підставою для розробки проекту є підпункт 170.1.2 пункту 170.1 статті 170 Податкового кодексу України та пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 року № 1253 “Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб”, стаття 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, інформації державної податкової інспекції у місті Чернігові Головного управління Міндоходів у Чернігівській області та управління капітального будівництва Чернігівської міської ради.

Проект рішення разом з додатком та аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційній web-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою www.chernigiv‑rada.gov.ua у розділі “Регуляторна політика”.

З текстом проекту рішення з додатком та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у фінансовому управлінні Чернігівської міської ради, вул. Магістратська, 7, каб. № 32.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення у письмовій формі приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту рішення на адресу розробника: 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, каб. № 23. (відповідальна особа - Бистров В.Е.).

 


Заступник начальника управління –
начальник відділу фінансів підприємств
комунальної власності та з питань нових
форм господарювання фінансового
управління Чернігівської міської ради                                                                                О. Ю. Лисенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!