Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 листопада 2014 р.

Незабаром громадськість Чернігова обговорить створення площі Героїв Небесної Сотні


Фото № 1

До Чернігівської міської ради надійшло звернення від представників громадських організацій із пропозицією з метою вшанування всіх загиблих Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави, назвати частину скверу на перетині проспекту Миру та проспекту Перемоги, що навпроти готельного комплексу «Україна», площею Небесної Сотні.

З цього приводу заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров 25 листопада провів нараду з керівниками відповідних структурних підрозділів міської ради та з представниками громадських організацій.

Учасники обговорення внесли свої пропозиції. Зокрема, Станіслав Віхров зазначив, що відповідно до Розділу 4 статті 45 та 50 Статуту територіальної громади міста Чернігова це питання потребує проведення громадських слухань.

Ініціаторам рекомендовано підготувати звернення до Чернігівського міського голови з відповідною пропозицією, а також визначитись із місцем та датою проведення громадських слухань.

За словами заступника міського голови, наступним етапом буде проведення відкритого конкурсу на кращу ідею Меморіального комплексу Героям Небесної Сотні серед архітекторів, дизайнерів та художників нашого міста, який потім буде встановлено у цьому сквері. «В цих роботах повинно бути враховане усе – патріотичність, естетичність і те, що цей комплекс повинен нагадувати про всіх тих, хто боровся за свободу та незалежність України», - підкреслив С. Віхров.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!