Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2014 р.

Міський голова взяв участь в українсько-норвезькому бізнес-форумі


Фото № 1

Чернігівський міський голова Олександр Соколов взяв участь в українсько-норвезькому діловому форумі, що вчора відбувся у Києві у рамках першого офіційного візиту до України прем’єр-міністра Норвегії Ерни Солберг.

Відкрили форум керівники урядів обох країн. Зокрема, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив на важливості співпраці між українськими і норвезькими компаніями. Він нагадав, що Україна підписала угоду про вільну торгівлю з норвезькими партнерами, проте, на переконання глави українського уряду, рівень взаємних інвестицій між Україною та Норвегією "може бути набагато вищий".

У форумі взяли участь представники підприємницьких кіл України та Норвегії, органів влади і місцевого самоврядування. Питання, що розглядалися, були зосереджені на всебічному розвитку двосторонньої співпраці, реалізації проектів в економічній сфері, галузі енергетики.

О.Соколов відвідав засідання секції, що розглядала питання енергетики. За його словами, корпорація НЕФКО, до засновників якої входить і Норвегія, продовжуватиме свою діяльність в Україні. Зокрема, на форумі презентовано кілька нових проектів.

"Ми вже маємо успішний досвід співпраці з НЕФКО, тож, сподіваюся, що продовжуватимемо спільні проекти щодо енергозбереження. Між Україною та Норвегією є перспективи посилення взаємодії, і я вірю, що Чернігів займе свою нішу", - сказав міський голова.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!