Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 жовтня 2014 р.

У Чернігові оголошено конкурс творчих робіт «Що таке героїзм?»


Фото № 1

28 жовтня в Чернігові оголошено про початок конкурсу творчих робіт «Що таке героїзм?», присвяченого 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників. Мета цього конкурсу – відродження традицій патріотичного виховання молоді, збереження пам’яті про захисників нашої держави, а також підтримка обдарованих і небайдужих молодих людей.

За словами організаторів, конкурс проводиться серед молоді, яка навчається у вищих навчальних закладах міста Чернігова. Головна вимога до конкурсних робіт – унікальність. Вони можуть бути презентовані не тільки в друкованому, а й у мультимедійному вигляді – відео, Інтернет-сторінкою, презентацією, слайд-шоу тощо. Роботи приймаються до 11 листопада, а на День студента відбудеться нагородження переможців. Всі надіслані роботи будуть оприлюднюватися на сайті Чернігівського студентського порталу.

З цієї нагоди в дискусійному клубі «Експертна думка» відбулась зустріч організаторів конкурсу зі студентами, які вже виявили бажання взяти у ньому участь. Серед учасників заходу були Почесний президент Благодійного фонду імені двічі Героя Радянського Союзу Олександра Молодчого, депутат Чернігівської міської ради Олександр Шкурат та начальник відділу зв’язків з громадськістю міської ради Ірина Соломаха.

Вони привітали студентів із Днем визволення України від фашистських загарбників та побажали їм творчого пошуку, натхнення, щирості. Крім того, висловили сподівання, що всім учасникам вдасться у своїх роботах відобразити власне бачення героїзму та любові до нашої країни.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!