Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 жовтня 2014 р.

1700 – за передвиборну агітацію в невстановлених місцях


Фото № 1

Із початком передвиборної кампанії, незважаючи на те, що в Чернігові виділені спеціальні місця для розміщення політично – агітаційних плакатів, деякі політичні сили клеять їх на стовпи електроопори, паркани, фасади будинків тощо, чим порушують Правила благоустрою та псують зовнішній вигляд обласного центру.

Контроль у цьому напрямку наразі активізує міська екологічна інспекція. Розміщення або розклеювання оголошень, листівок, агітаційних плакатів, реклами тощо на будинках, стовпах, парканах, деревах та інших, не визначених спеціально для цього місцях, є одним із найпоширеніших порушень Правил благоустрою. Лише за поточний рік інспекторами екологічної інспекції було складено 37 протоколів про вказане адміністративне правопорушення.

- Хочемо наголосити, що майбутній депутат Верховної Ради України повинен бути взірцем для народу, а не показувати своїм прикладом, як «можна робити», адже пересічний мешканець міста вправі подумати: «чого йому дозволено, а мені ні?», - зазначає начальник інспекції Сергій Стринадко.

Він закликає керівників штабів кандидатів у депутати Верховної Ради України по місту Чернігову контролювати розміщення політично – агітаційних плакатів своїх кандидатів, адже штраф за дане правопорушення може досягати 1700 грн.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!