Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 вересня 2014 р.

Чернігів – у норвезько-українській співпраці

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Представники Норвезько-української торгової палати та перший секретар Посольства Королівства Норвегії в Україні Сігбйорн Літланд відвідують із робочим візитом Чернігів.

У Чернігівській міській раді вони зустрілися з міським головою Олександром Соколовим. Керівник обласного центру Чернігівщини розповів про виробничий потенціал міста, розвиток харчової та легкої промисловості. За його словами, промисловість Чернігова практично виконує поставлені завдання, хоча нинішня ситуація в Україні не найкращим чином впливає на соціально-економічний розвиток областей та міст.

"Як далі буде розвиватися ситуація, прогнозувати складно. Ми за єдину Україну стояли і стояти будемо. Також хочемо жити у добросусідстві з іншими державами", - підкреслив О.Соколов.

Перший секретар Посольства Королівства Норвегії в Україні С. Літланд зазначив, що в Україні працює тільки місяць, і це його перший візит у регіон. "Норвегія стовідсотково на стороні України. Нам теж потрібна сильна вільна Україна. Сподіваємося, що зможемо розвивати співпрацю, і все буде краще", - сказав пан Літланд.

У рамках свого візиту до Чернігова норвезькі гості ознайомляться з діяльністю низки підприємств легкої (ПрАт "Чернігівська швейна фабрика "Елегант", ПАТ "Виробничо-торгова фірма "Сіверянка") та харчової промисловості (Чернігівське відділення ПАТ "Сан ІнБев Україна", ПАТ "Продовольча компанія "Ясен" тощо), а також відвідають підприємства аграрного і туристичного сектору Чернігівщини.

Довідка: Норвезько-українська торгова палата є неурядовою організацією, яку в 2008 році в м. Осло заснували норвезькі компанії для розвитку та пожвавлення бізнесу між Норвегією та Україною.

 

Ірина Синельник

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!