Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 квітня 2014 р.

Чернігівська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з Проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»


Фото № 1

10 квітня Чернігівський міський голова Олександр Соколов підписав Меморандум про співпрацю з Проектом USAID (Агентство США з міжнародного розвитку) «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (МЕР).

Церемонія обміну меморандумами про співпрацю проходила у місті Києві. В урочистому заході взяли участь заступник Директора USAID Марк Фейерстейн, керівник Проекту МЕР Біл Такер, Віце-премєр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Володимир Гройсман, а також представники 17 міст-партнерів, які стали переможцями конкурсу Проекту МЕР.

Як повідомлялось раніше, на початку березня поточного року Чернігівська міська рада стала переможцем конкурсу Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (МЕР). Чернігів відібраний до шістки пілотних міст (Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Краматорськ та Херсон), співпраця з якими розпочнеться вже найближчим часом. Проект розрахований на 3 роки. Головна його мета - спрямованість на удосконалення енергетичної політики в країні, збільшення енергоефективності в різних сферах діяльності та залучення приватних інвестицій в енергетичний сектор.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!