Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 квітня 2019 р.

У Чернігові Клуб прихильників біатлону зібрав відомих спортсменів та їх вболівальників

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Традиційна щорічна біатлонна вечірка пройшла цими вихідними у Чернігові. З відомими біатлоністами у неформальній обстановці поспілкуватися та подякувати за спортивні досягнення у сезоні прийшли їх друзі та вболівальники. Така зустріч проходить у Чернігові вже дев’ятий рік поспіль.

До спілкування з зірками зимового виду спорту приєднався і заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако.

- Дуже добре, що такі Клуби організовуються. Це гарний приклад єднання вболівальників та спортсменів, які також і після завершення кар’єри, збираються, щоб згадати про перемоги, поділитися спогадами. Це також гарний приклад для молоді, яка завдяки цьому стимулюється до занять спортом. Ми зацікавлені у тому, щоб якомога більша кількість людей у місті були прихильними до спорту, займалися спортом і вели здоровий спосіб життя. Це майбутнє нашої нації. Завдяки таким Клубам, Чернігівщина у перспективі матиме олімпійських чемпіонів та переможців різних змагань, тому що спорт має єднати, - зазначив Олександр Ломако.

Клуб прихильників біатлону - єдиний в Україні, і започаткував його депутат Чернігівської міської ради, начальник управління сім’ї, молоді та спорту, біатлоніст Андрій Дериземля.

Ця зустріч та і сам Клуб є унікальними, тому що більшість спортсменів багато часу знаходяться на змаганнях та тренувальних зборах. Навіть після закінчення сезону не у всіх вболівальників є така можливість поспілкуватися у неформальній обстановці. Тому Клуб і проводить таку зустріч, на яку приїжджають і олімпійські чемпіони, і чемпіони світу. Крім того, кожного року приїжджає дуже велика кількість вболівальників з інших міст України, - сказав Андрій Дериземля.

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак нагородив відзнаками кращих спортсменок та спортсменів сезону.

Крім того, обов’язковою частиною цієї зустрічі є благодійний аукціон, на якому можна було придбати речі фаворитів. Цього року усі зібрані кошти підуть на придбання спортивного інвентаря для Чернігівського навчального реабілітаційного центру № 1, а також на слуховий апарат для п’ятирічної дівчинки.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!