Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2018 р.

Програма «Pro бізнес»: введення воєнного стану не містить жодних економічних обмежень


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Про режим введення воєнного стану та що це означає, зокрема, для мешканців Чернігівщини йдеться у черговому випуску програми «Pro бізнес» телеканалу «Дитинець» від 5 грудня.

Такі телевізійні огляди, в яких, зокрема, розповідається про головні події, що направлені на розвиток підприємництва, готуються в рамках міської Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки.

Сюжет чергового випуску цієї програми побудований на результатах візиту Президента України Петра Порошенка до Чернігова минулого тижня, під час якого, зокрема, обговорювалася ситуація в Азовському морі. Глава держави відзначив важливість проведення необхідних заходів у режимі воєнного стану, які, перш за все, будуть спрямовані на захист людей. Він відзначив, що кордони Чернігівської області, яка межує з країною-агресором, будуть укріплені та посилені, але при цьому жодних обмежень конституційних прав і свобод для пересічних людей не відбудеться. Тобто Указ Президента України про воєнний стан не містить жодних економічних обмежень.

Крім того, Національний банк України видав окрему постанову щодо надійності та безперебійності роботи банківської системи у режимі воєнного стану.


Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді зауважив, що введення воєнного стану для всіх керівників відділів та управлінь міської ради та інших організацій міста означає ще більшу відповідальність. Наразі Чернігівська міська рада працює в звичайному штатному режимі.

Більше - у сюжеті «Pro бізнес» телеканалу "Дитинець".

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!