Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 липня 2018 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті».

Розробник - управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.

Проект рішення спрямований на досягнення балансу інтересів пасажирів та перевізників, які працюють на міських автобусних маршрутах загального користування та передбачає:

- забезпечення   стабільного,   безпечного  та   якісного   обслуговування пасажирів;

- захист прав споживачів, в частині отримання якісних послуг з транспортного обслуговування в місті;

- забезпечення економічно обґрунтованого рівня тарифів, що дасть можливість перевізникам здійснювати необхідні експлуатаційні витрати і забезпечити надійну роботу з перевезення пасажирів та стабілізувати свій фінансовий стан;

- дотримання перевізниками умов договору на перевезення пасажирів.

Підставою для розробки проекту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про автомобільний транспорт», статті 8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закон України «Про ціни та ціноутворення» та Наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14027,     м. Чернігів, вул. Шевченка, 50, (відповідальна особа - Рижий О. М.).

 

 

Начальник управління                                                                                                         О. М. Рижий

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!