Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 березня 2018 р.

Виробники представили Чернігову комунальну та пасажирську техніку «МАЗ»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сьогодні зранку в Чернігові на Красній площі  всі могли побачити вишикувані в ряд 7 нових великих вантажних «МАЗи». Це була виставка-презентація комунальної автомобільної техніки виробництва Мінського автомобільного заводу. Зокрема на площі були: машина дорожня комбінована (для прибирання сміття, снігу та одночасного  посипання суміші), кран автомобільний, сміттєвози із боковим механічним завантаженням на різних видах шасі та сміттєвози  із задніми завантаженнями на різних видах шасі.

 З цього приводу сьогодні Чернігівську міську раду відвідав представник з Республіки Білорусь - спеціаліст з продажу пасажирської техніки «Мінського автомобільного заводу» Євгеній 

Крайко. Від імені заводу-виробника він зробив презентацію  техніки, яку вони виготовляють, для представників комунальних підприємств міста та всіх інших присутніх.

 Окремим блоком Євгеній Крайко представив і найкращу пасажирську техніку марки «МАЗ». А саме, автобуси міського типу, які працюють на газовому та іншому виді топлива (великої місткості та середньої місткості), а також тролейбуси (великої місткості та дуже великої місткості).

За словами представника «МАЗ», всю свою техніку підприємство розробляє та виготовляє до всіх сучасних світових вимог, відповідно до чого техніка постійно користується великим попитом в країнах СНД.

Спеціальна техніка МАЗ сьогодні досить активно використовується комунальними підприємствами Чернігова. Зокрема, на КП «АТП-2528» працює 23 таких машини.

З них 11 були придбані містом для підсилення цього комунального підприємства технікою в 2017 році. Тож на вулицях Чернігова можна побачити за роботою 3 МАЗи – «пилисоси», а також МАЗи – універсальні машини для прибирання вулиць.








 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!